Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

Bijna elke tuin in Nederland heeft net wat extra privacy nodig. Daarbij is een schutting kopen de ideale manier om dit voor elkaar te krijgen. Met een schutting blokkeer je namelijk het zicht van anderen op je tuin. Daardoor heb je geen last meer van pottenkijkers en kun je beter tot rust komen. Daarbij wil je er zeker van zijn dat je schutting ook mooi is. Daarom hebben we in deze blog vier producten voor je op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat je de perfecte schutting zult hebben.

Tuinverlichting

In de eerste plaats kun je jouw schutting van bijvoorbeeld een bedrijf als gerve.nl perfectioneren door van tuinverlichting gebruik te maken. Met tuinverlichting zorg je er namelijk voor dat je schutting altijd licht zal kunnen geven wanneer het donker is. Daardoor zul je er altijd naar kunnen kijken wanneer je wil. Verder zorgt tuinverlichting op je schutting er ook voor dat je ‘s nachts bijvoorbeeld heerlijk in je tuin kan zitten zonder last te hebben van het donker. Dit is dan ook zeker een aanrader voor je schutting.

Klimplanten

Verder zijn klimplanten ook een goede keuze voor je schutting. Veel schuttingen zijn namelijk aan de saaie kant. Waar veel mensen voor hout kiezen, kan de kleur toch nog niet opwindend genoeg zijn. Daarbij kan het slim zijn om voor een contrasterend element te kiezen zodat je schutting toch nog visueel interessant wordt. Klimplanten zijn hierbij een uitstekende keuze. Het groene van bijvoorbeeld klimop geeft een volledig nieuwe dimensie aan je schutting, terwijl je tuin hierdoor ook meer in balans is met natuurlijke elementen.

Decoratieve elementen

Verder is het ook geen slecht idee om voor decoratieve elementen te kiezen die je op je schutting kunt plaatsen. Er bestaan vele decoratieve elementen die van waarde kunnen zijn voor je schutting. Denk bijvoorbeeld aan een zonnekalender of plantenbakken die je aan je schutting op kunt hangen. Hierdoor maak jij je schutting volledig uniek, wat ook nog eens meer persoonlijkheid aan je tuin geeft.

Verf

Tot slot kun je er voor kiezen om je schutting te verven. Zoals we eerder al zeiden, kunnen schuttingen al snel saai overkomen. Dit komt doordat er niet zoveel materialen en kleuren zijn om uit te kiezen. Maar met de juiste verf voor je schutting kan dit volledig veranderen. Ineens heb je veel meer keuze qua kleuren voor je schutting. Kies er echter wel voor om verf te gebruiken dat je schutting beschermt tegen bepaalde weersomstandigheden. Hierdoor sla je twee vliegen in één klap.

Al met al zijn er vele manieren om je schutting te perfectioneren. Voor welke van deze manieren zul jij zo dadelijk kiezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *