Beste Vijvermanden 2022

Vijvermanden zijn de nieuwe manier om een vijver te hebben zonder al het gedoe!

U hoeft geen expert te zijn om een vijvermand te installeren - in feite is het zo eenvoudig dat iedereen het kan! Zoek gewoon een vrij hoekje in uw tuin en u kunt aan de slag.

Onze vijvermanden zijn er in verschillende maten en kleuren, zodat u de perfecte voor uw tuin kunt vinden. Bovendien zijn ze gemaakt van duurzame materialen die jarenlang meegaan.

Bestel uw vijvermanden vandaag nog en begin te genieten van uw eigen achtertuin vijver!

#1. Flexi Pond Basket Flexibele Mand Vijvermand​

Zoek je een gemakkelijke en betaalbare manier om een decoratieve vijver aan je tuin toe te voegen? Kijk dan niet verder dan onze Flexi Vijvermand! Deze flexibele, plastic vijver kan gemakkelijk in elke gewenste vorm worden gekneed, waardoor hij de perfecte aanwinst is voor elke tuin. En met slechts 25x25x20 cm is hij klein genoeg om bijna overal te passen! Wordt geleverd in een verpakking van 10 stuks.

Flexi Pond Basket Flexibele Mand Vijvermand 25x25x20 cm, 10 stuks verpakking

#2. VDVELDE Aqua Set Vijvermandje

Op zoek naar een geweldige manier om je vijverplanten op gang te brengen? Zoek niet verder dan onze VDVELDE Aqua Set Vijvermand! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je planten op te zetten en te laten groeien, inclusief aarde, grind en meststof. Bovendien is de mand zelf gemaakt van duurzame klei, zodat hij zelfs tegen de ruwste omstandigheden bestand is. Dus waarom wachten? Bestel je Aqua Set Vijvermanden vandaag nog!

VDVELDE Aqua Set Vijvermandje - 19 x 19 x 10 cm klei, grind en voeding - Van der Velde Waterplanten

#3, VDVELDE Vijvermandjes vierkant - 5 stuks​

De VanderVeldeWaterplanten.nl vijvermanden zijn een geweldige manier om een natuurlijk en professioneel uitziende vijver te creëren zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen! De vierkant gevormde manden komen in een set van vijf, en meten elk 19x19x10cm. Deze stevige manden zijn ideaal om waterplanten en bloemen in te zetten en maken het aanleggen van je perfecte vijver gemakkelijk en moeiteloos.

VDVELDE Vijvermandjes vierkant - 5 stuks - 19 x 19 x 10cm - Van der Velde Waterplanten

#4. Velda drijvend planteneiland​

Het Velda drijvende planteneiland is een mooie manier om wat groen aan je huis toe te voegen. De ronde vorm is perfect voor kleine ruimtes, en de afmeting van 25 cm is precies goed om er gemakkelijk te verzorgen planten op te zetten. Het eiland bevat een waterreservoir en een automatisch bewateringssysteem, zodat je planten er altijd op hun best uitzien.

Velda drijvend planteneiland - rond 25cm

#5. Velda Vijverplanten Zak

De Pond Plant Bag is perfect voor wie wat groen aan zijn vijver wil toevoegen zonder uren bezig te zijn met planten. De zak wordt geleverd met een voering die geperforeerd is om wortels door te laten groeien. doe er gewoon aarde en planten naar keuze in en plaats ze in je vijver. Als je planten eenmaal gegroeid zijn, zorgen ze voor een natuurlijke filtering van je vijverwater. De vijverplantenzak is gemaakt van duurzaam, UV-bestendig materiaal en wordt geleverd met 1 jaar garantie.

Velda Vijverplanten Clothliner inlegdoekje 60x60 cm

Tot slot over Vijvermanden

Vijvermanden zijn een mooie manier om van alle voordelen van een eigen vijver te genieten zonder al te veel plaats in te nemen. Als je een beetje rust in je leven zoekt, of wat natuurlijke schoonheid aan je tuin wilt toevoegen, zijn vijvermanden misschien net wat je nodig hebt. We hebben je vijf van onze favoriete vijvermanden gegeven - nu is het tijd voor jou om de beste voor jou te kiezen!