Beste Verticale tuinen 2022

Heeft u een klein balkon of terras?

Verticale tuinen zijn de perfecte manier om gebruik te maken van die kleine ruimte. U kunt uw eigen kruiden en groenten kweken, of gewoon wat kleur en leven toevoegen aan de ruimte.

Verticale tuinen zijn ook gemakkelijk te onderhouden. U hoeft niet urenlang onkruid te wieden en water te geven - een snelle sproeibeurt met de tuinslang is voldoende om uw tuin er mooi uit te laten zien.

Koop vandaag nog een verticale tuin op onze website!

#1. D&M – Witte verticale tuin KAROO ​

D&M - Witte verticale tuin KAROO - met potgrond is de perfecte manier om een vleugje groen aan je huis toe te voegen. Deze gemakkelijk te gebruiken tuin kun je bijna overal in je huis plaatsen, en met onze hoogwaardige potgrond is het gemakkelijk om je planten gezond te houden en er mooi uit te laten zien. Geef je huis een beetje leven met D&M - Witte verticale tuin KAROO - met potgrond!

Witte verticale tuin KAROO

#2. GreenGrounds™ Verticale Tuin met Watersysteem

De GreenGrounds™ Verticale Tuin met bewateringssysteem is een geweldige manier om thuis je eigen groenten te verbouwen. De tuin heeft 16 grote compartimenten, elk 100x100 cm groot. De vakken zijn perfect om plantenzakken in te hangen, zodat je je planten gemakkelijk water kunt geven. Het bewateringssysteem zorgt ervoor dat je planten altijd genoeg water hebben. De GreenGrounds™ Verticale Tuin is een mooie manier om te beginnen met het verbouwen van je eigen voedsel.

Plantenbak - GreenGrounds™ Verticale Tuin met Watersysteem

#3. GARDENA NatureUp! Plantenbak​

Verticaal tuinieren is tegenwoordig een rage, en er is geen betere manier om aan de trend mee te doen dan met GARDENA's NatureUp! Plantenbak. Deze basisset wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te beginnen: een plantenbak, aarde, en zaden. Plant je zaden gewoon in de grond, geef ze regelmatig water, en kijk hoe ze groeien! De bijgeleverde drainagegaten zorgen ervoor dat je planten goed gedijen - ook als je op vakantie bent. Met GARDENA's NatureUp! Plantenbak kun je genieten van zelfgekweekte groenten en kruiden, waar je ook woont.

GARDENA NatureUp! Plantenbak

#4. GreenGrounds™ Verticale Tuin met Watersysteem​

Zoek je een manier om wat leven en kleur aan je huis of kantoor toe te voegen? Kijk dan niet verder dan GreenGrounds™! Onze Verticale Tuin met bewateringssysteem is perfect voor iedereen die wil beginnen met het kweken van zijn eigen groenten, bloemen, of kruiden. Met 18 ruime vakken van elk 50x100 cm is deze tuin perfect voor elk formaat ruimte. Het bijgeleverde bewateringssysteem maakt het gemakkelijk om je planten te verzorgen, zodat je achterover kunt leunen en genieten van hun prachtige bloei.

GreenGrounds™ Verticale Tuin met Watersysteem

#5. Verticale Tuin Opknoping Planter Bag indoor Outdoor

Zoek je een stijlvolle en praktische manier om wat groen aan je huis toe te voegen? Kijk dan eens naar onze verticale tuin hangplantzak! Dit veelzijdige en opvallende stuk is perfect voor kleine ruimtes, zoals balkons of patio's, en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Hij wordt geleverd met zes plantvakken, zodat je er allerlei kruiden, bloemen, of zelfs groenten in kunt laten groeien. Het hangende ontwerp is zowel stijlvol als functioneel, zodat je je ruimte optimaal kunt benutten. Bovendien is hij gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen de elementen. Dus of je nu wat kleur aan je buitenruimte wilt geven of een mini binnentuin wilt creëren, deze hangende verticale tuinplantzak is de perfecte oplossing!

Verticale Tuin Opknoping Planter Bag indoor Outdoor Muur Balkon Kruiden 6 plantvakken

Tot slot over Verticale tuinen

Verticale tuinen zijn een uitstekende manier om beperkte ruimte te benutten, en met een beetje creativiteit kun je op deze manier talloze planten laten groeien. Of je nu weinig buitenruimte hebt of gewoon een unieke manier zoekt om je planten tentoon te stellen, verticale tuinen zijn zeker het overwegen waard. Hier hebben we een paar van onze favoriete ideeën voor het maken van verticale tuinen gedeeld, dus probeer er zeker zelf een paar uit!