Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

De feestdagen, velen van ons kijken er naar uit. Of het nou gaat om de paasdagen of de kerstdagen, het zijn dagen dat de meeste mensen vrij zijn van werk of school en we zoeken onze familie of vrienden op voor een gezellige tijd samen. Ga je ook gezellig brunchen met je familie tijdens Pasen? Of komen je vrienden bij je eten op kerstavond? Lees dan vooral even verder, want hieronder vind je dé tip om je tafel extra sfeervol aan te kleden tijdens de feestdagen.

Tafelzeil

Een tafelzeil is een onmisbaar item in vrijwel ieder huis. Niet alleen kleine kinderen knoeien aan tafel, ook volwassenen kunnen een glas drinken omtikken of bij het opscheppen van de pastasaus naast het bord morsen. Met een tafelzeil op je tafel is dit gelukkig geen enkel probleem. Je tafel blijft vlekvrij en het tafelzeil neem je eenvoudig af met een vochtig doekje. En een tafelzeil hoeft niet lelijk te zijn, in tegendeel zelfs. De tafelzeilen van tegenwoordig zijn erg hip en trendy, waardoor je direct een leuke woonaccessoire in huis haalt. 

Waarom een tafelzeil tijdens de feestdagen?

Net als in het dagelijkse leven, is het tafelzeil ook tijdens de feestdagen een onmisbaar item. De feestdagen staan immers vaak in het teken van eten, drinken en gezelligheid. Of het nou gaat om een gezellig ontbijtje met je gezin, een brunch met de hele familie of een gezellig dinertje met je vrienden, er komt eigenlijk altijd wel eten en drinken bij kijken.

Voorkom vlekken door het morsen

Een tafelzeil is de beste manier om je tafel te beschermen tegen vlekken en beschadigingen. De meeste tafelzeilen zijn gemaakt van pvc waardoor het gemakkelijk af te nemen is. Door tijdens de feestdagen een tafelzeil op je tafel te leggen kan ook jij met een gerust hart aan tafel zitten, zonder je druk te maken om het eventuele morsen aan tafel. Na de maaltijd neem je het tafelzeil eenvoudig af met een vochtige doek.

Tafelzeil als decoratie

Naast dat het de beste bescherming is, is het ook heel decoratief. Tegenwoordig is tafelzeil verkrijgbaar in honderden printjes. Voor een groot aanbod aan tafelzeil kijk je op www.hiptafelzeil.nl. Ook voor de feestdagen, Pasen en Kerst, zijn leuke en bijpassende tafelzeilen verkrijgbaar. Een tafelzeil met ruitjes, eieren en kuikentjes voor de paasdagen en een leuk tafelzeil met kerstballen of sneeuwvlokjes voor de kerstdagen; het maakt je tafel hélemaal af!